Reference grafického designu

Fotografování produktů pro ASIX, s.r.o.

Pro potřeby firmy ASIX s.r.o. jsme v našem ateliéru nafotili sadu produktů, které nabízejí ve svém portfoliu. Společnost přináší nové, progresivní technologie v elektronice a zpřístupňuje jejich použití firmám i jednotlivcům, kteří se zabývají vývojem a výrobou elektronických zařízení.

Celá reference >

Reklama určená pacientům

Reklama je určená k umístění do čekáren ordinací. Reklamu jsme vytvořili pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Pacientské karty

Pacientské karty jsme navrhli pro potřeby našeho klienta Johnson & Johnson, s.r.o.. Karty jsou určeny pacientům, kteří je dostanou po zákroku.

Celá reference >

Reklama a brožura pro Corail

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme vytvořili propagační materiály pro prezentaci produktu Corail.

Celá reference >

Reklama, leták a manuál pro Brainlab Trauma

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme vytvořili propagační materiály pro prezentaci produktu Brainlab Trauma.

Celá reference >

Brožura pro produkt ASR

Provedlli jsme sazbu brožury produktu ASR pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Dopis partnerům pro OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Provedli jsme návrhy dopisu obchodním partnerům společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. Dopisy informují o nových službách společnosti, grafika je podána decentní formou a neruší vlastní sdělení. Navrhli jsme 2 varianty.

Celá reference >

Leták propagace služeb OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Pro účely prezentace společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. jsme navrhli leták, který slouží jako souhrn informací o činnosti firmy.

Celá reference >

Nabídka programu kurzu OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Pro účely prezentace společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. jsme navrhli nabídkový list, který slouží k představení ukázkového programu teambuildingových aktivit. Návrh jsme provedli ve 2 variantách.

Celá reference >

Nabídka služeb lanového centra OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. jsme navrhli nabídkový list, který podává informace o projektu lanových center. Nabídka je určená po hotely a ubytovací zařízení.

Celá reference >

Propagační leták pro CECOLEGNO s.r.o.

Klientovi CECOLEGNO s.r.o. jsme navrhli prospekt, který představuje činnost společnosti. Prospekt je zpracován ve velmi netradičním designu, je v něm kladen velký důraz na zobrazení referenčních projektů. Obrázky jsou doplněny informačním textem o společnosti.

Celá reference >

Leták pro BP Consult, s.r.o.

Společnosti BP Consult, s.r.o. jsme navrhli čtyřstránkový leták, který je určen pro propagaci firmy široké veřejnosti. Navrhli jsme jeho koncepční řešení. Cílem propagačního letáku je představit činnost společnosti a přimět čtenáře využít služeb společnosti, kdykoli bude potřebovat.

Celá reference >

Návrh reklamní kampaně pro Ethicon Endo-Surgery

Navrhli jsme reklamní kampaň a realizovali inzeráty a propagační materiály na podporu harmonického skalpelu pro Ethicon Endo-Surgery. Ethicon Endo-Surgery (EES), divize společnosti Johnson & Johnson, s.r.o., vyvíjí a dodává široké portfolio nejmodernějších chirurgických nástrojů a zdravotnické techniky pro účely minimálně invazivní a otevřené chirurgie.

Celá reference >

Kampaň "Vďaka Vám"

Vytvořili jsme komplexní vizuální podobu kampaně „Vďaka Vám“ a realizovali v jejím rámci propagační materiály (např. letáky či pozvánky) pro slovenskou pobočku divize DePuy Ortopedie firmy Johnson & Johnson.

Celá reference >

Corporate Identity pro RT Reina Tours

Pro společnost RT Reina Tours jsme vytvořili celkovou corporate identity. Její součástí bylo vytvoření loga, barev a písma a vizitka.

Celá reference >

Kampaň na podporu produktu LCS

Vytvořili jsme komplexní koncepci a vizuální podobu kampaně a v jejím rámci realizovali leták a reklamu na podporu produktu LCS pro divizi DePuy Orthopaedics firmy Johnson & Johnson.

Celá reference >

Kampaň pro Central European Educational Center for Arthroscopy

Navrhli jsme a zrealizovali reklamní kampaň pro projekt Central European Educational Center for Arthroscopy. Central European Educational Center for Arthroscopy je projekt, jehož snahou je přispět k rozvoji artroskopie a posílit možnosti vzdělávání a výměny zkušeností a informací v tomto oboru ortopedie. Cílem projektu je pořádání odborných neziskových vzdělávacích akcí v oblasti artroskopie.

Celá reference >

Návrh loga pro FENOMEN REAL

FENOMEN REAL, s.r.o. je zprostředkovatel realitních služeb. Klientovi jsme navrhli logotyp, který je výrazným prvkem celkového image společnosti.

Celá reference >

Corporate Identity pro BP Consult, s.r.o.

Pro společnost BP Consult, s.r.o. jsme navrhli logo a další propagační materiály. Společnost BP Consult, s.r.o. řeší projekty v oborech ochrany životního prostředí, ekologie a environmentálních škod a rizik, geologie a hydrogeologie.

Celá reference >

Pozvánka na akci Confidence

Pro divizi DePuy Spine společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. jsme v rámci kampaně vytvořili pozvánku na akci.

Celá reference >

Brožura pro produktové informace Confidence

Pro divizi DePuy Spine společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. jsme v rámci kampaně vytvořili informační brožuru.

Celá reference >

Reklama produktu Confidence

Pro divizi DePuy Spine společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. jsme v rámci kampaně vytvořili reklamu na propagaci produktu.

Celá reference >

Corporate Identity pro Dveře Praha, s.r.o.

Pro společnost vytváříme grafický design pro veškeré firemní materiály. Navrhli jsme logo, vytváříme a zpracováváme katalogy a ceníky či jiné propagační materiály, vše v jednotném vizuálním stylu.

Celá reference >

Grafický design pro ČHS

Se sdružením Český horolezecký svaz spolupracujeme v oblasti grafického designu. Toto občanské sdružení zastupuje přes 380 organizačních složek, které sdružuje horolezce, sportovní lezce a skialpinisty.

Celá reference >

Corporate Identity pro OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Navrhli jsme Corporate Identity pro společnost OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o., která se zabývá podnikáním v oblasti outdoorových aktivit s cílem nabízet profesionální služby ve třech základních oblastech: vzdělání, tmelení a aktivní odpočinek.

Celá reference >

Grafický design pro Retail Info, s.r.o.

Pro klienta Retail Info, s.r.o. jsme navrhli logo a další propagační materiály. Retail Info s.r.o. provozuje internetové stránky s online informacemi o nakupování v tradičních „kamenných“ obchodech ve střední Evropě.

Celá reference >

Grafický design pro WHITE LION GROUP, s.r.o.

Navrhli jsme společnosti WHITE LION GROUP, s.r.o. logo, další firemní propagační materiály a rovněž webovou prezentaci. Hlavní náplní společnosti WHITE LION GROUP je poskytování služeb v oblastech bezpečnosti, zejména strážních a ochranných služeb.

Celá reference >

Pozvánka na akce Expedium

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme navrhli pozvánku na akce Expedium.

Celá reference >

Program akce Expedium

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme navrhli program akce na podporu produktu Expedium.

Celá reference >

Jednotný vizuálního styl pro EIDOS Reality

Na přelomu roku 2007/2008 jsme připravovali pro společnost EIDOS Reality celkovou corporate identity. Naším úkolem bylo zrealizovat kompletní prezentaci firmy od navržení grafické identity po technické zpracování webu a jeho nasazení na redakční systém WebRedie. Cíl této práce spočíval v jednotné image prezentačních médií.

Celá reference >

Inzeráty pro EIDOS reality

Pro společnost EIDOS Reality jsme připravili návrhy na inzeráty, které upozorňují na aktuální nabídku prodeje, koupě a pronájmů domů, bytů a dalších nemovitostí. Inzertní listy jsou v souladu s CI, kterou jsme také navrhovali.

Celá reference >

Plachta pro EIDOS reality

Pro společnost EIDOS Reality jsme připravili návrhy na plachty, které se umisťují u nemovitosti a upozorňují, že nemovitost je v nabídce společnosti. Plachty jsou v souladu s CI, kterou jsme také navrhovali.

Celá reference >

Návrhy polepů auto pro EIDOS reality

Společnosti EIDOS Reality jsme vytvořili návrh na polepy firemních aut. Návrhy jsou vytvořeny v souladu s CI, která je výsledkem naší práce.

Celá reference >

Corporate Identity pro DRILL B.S., spol. s r.o.

Společnosti DRILL B.S., spol. s r.o. jsme vytvořili logo a celkovou firemní identitu a provedli také rozsáhlý grafický design jejích propagačních materiálů. Postarali jsme se o všechny grafické výstupy a dbali jsme na jednotnost firemního stylu.

Celá reference >

Grafický design pro QUITT CORP., s.r.o.

Pro společnost QUITT CORP., s.r.o. jsme navrhli logo a jiné propagační materiály. Společnost QUITT CORP., s.r.o. podniká v oblasti finančního poradenství.

Celá reference >

Obaly pro drogistické zboží

Pro našeho klienta jsme navrhli obaly pro drogistické zboží.

Celá reference >

Návrh loga pro GESTO Products s.r.o.

Společnosti GESTO Products s.r.o. jsme navrhli logo. Společnost podniká v oboru dřevostaveb, dřevěných konstrukcí a truhlářské výroby.

Celá reference >

Corporate Identity pro PEKLO II, s.r.o.

Pro společnost PEKLO II, s.r.o. jsme navrhli logo a firemní materiály do jedné corporate identity. Firma PEKLO II, s.r.o. disponuje více než 10letou zkušeností v oblasti vedení účetnictví a mezd pro podnikatele.

Celá reference >

Desky pro PEKLO II, s.r.o.

Desky jsou součástí CI pro společnost PEKLO II, s.r.o.. Vytvořili jsme grafický návrh desek podle šablony a zprostředkovali jsme postprodukci – tisk a vyražení. Účty tak můžete vložit do desek, a účetnictví už pro vás nebude peklo!

Celá reference >

Kontaktujte nás

Máte-li zájem o grafický design od nás, kontaktujte nás prosím zde:

E-mail: info@tovarna.cz

Telefon: +420 604 209 876

(Daniel Handl)