Reference – Webdesign

Web pro VINCI ENERGIES CZ s.r.o

Vytvořili jsme dvojjazyčný web pro klienta VINCI ENERGIES CZ s.r.o. Webová prezentace byla nasazena na redakční sytém Webredie podle dodaného grafického návrhu.

Celá reference >

Microsite Shoulder Symposium

Vytvořili jsme microsite Shoulder Symposium pro našeho dlouhodobého klienta Johnson & Johnson, s.r.o. Webové stránky nesou shrnující informace o lékařské konferenci.

Celá reference >

Web pro CECOLEGNO

Společnost CECOLEGNO s.r.o. v rámci rozšíření svých služeb potřebovala i redesignovat svůj prezentační web, který by svým potenciálním zákazníkům přinesl veškeré potřebné informace o činnosti a produktech firmy. Výsledek je možné shlédnout na www.cecolegno.com.

Celá reference >

Web pro BP Consult

Spustili jsme web pro poradenskou společnost BP Consult na www.bpconsult.cz.

Celá reference >

Nový web pro Dveře Praha

Spustili jsme nový web www.dverePraha.cz pro firmu Dveře Praha s.r.o. Nová webová prezentace je ve všech aspektech lepší. Web nabízí nový design, nové funkce, více informací.

Celá reference >

Microsite Menisky Brno 2008

Firma Johnson & Johnson, s.r.o. je naším dlouhodobým klientem, proto nás požádala, abychom vytvořili microsite pro konferenci, které jsou partnerem. Webové stránky měly být vytvořeny rychle a jednoduše. Zadání jsme splnili na jedničku! Přesvědčte se na www.menisky-brno2008.cz.

Celá reference >

Elektronický obchod na Hanibal.cz

Pro klienta Hanibal Sport jsme vyvinuli internetovou aplikaci na míru – nový elektronický obchod s outdoorovým vybavením. Po dlouhé analýze stávajících webových stránek, samotném řešení a vývoji internetového systému a konečném propojení s účetním SW, jsme 1. 4. 2008 spustili nový eshop Hanibal.cz

Celá reference >

Eshop Umělá kožešina

Eshop prodává textilie z umělé kožešiny. Eshop jsme vyvinuli na vlastním redakčním systému WebRedie Eshop. Kupte si pěkný polštářek na www.umela-kozesina.com!

Celá reference >

Web pro EIDOS Reality

Pro společnost EIDOS Reality jsme připravili nové webové stránky splňující veškerá kritéria moderní použitelné internetové prezentace.

Celá reference >

Web skaut.cz

Kompletní internetové řešení webové prezentace organizace Junák veřejnosti, plně spravovatelné naším redakčním systémem WebRedie.

Celá reference >

Web Teepek.cz

Internetová skautská klubovna Teepek je místem, kde skauti najdou informace o všem, co je zajímá, případně si mohou vyměňovat zkušenosti v diskuzích a chatech. Vše je snadno administrovatelné naším redakčním systémem WebRedie.

Celá reference >

Nejsem Out

Oficiální stránky kampaně „Každý jsme jiný – všichni rovnoprávní" umožňující uživatelům soutěžit s jejich mutlimediálními soubory.

Celá reference >

Web pro Ipsos

Pro našeho klienta Ipsos jsme provedli redesign webu a jeho převedení na redakční systém WebRedie.

Celá reference >

MORI Česká republika

MORI Česká republika je specializovaná divize společnosti Ipsos pro výzkum veřejného mínění a pro výzkum ve veřejném sektoru. Kompletní řešení internetové prezentace společnosti MORI Česká republika, jejíž požadavky na aktuálnost plně uspokojuje správa naším redakčním systémem WebRedie.

Celá reference >

Web pro OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Kompletní internetová prezentace společnosti OUTDOOR SOLUTIONS, s.r.o. redigovaná naším administračním WebRedie.

Celá reference >

Webová prezentace pro WHITE LION GROUP s.r.o.

Vytvořili jsme jednoduchou webovou prezentaci společnosti White Lion Group, která je poháněna redakčním systémem WebRedie.

Celá reference >

Web Tesařství Biskup, s.r.o.

Vytvořili jsme kompletní řešení webu společnosti Tesařství Biskup, s.r.o.. Hotovou prezentaci si prohlédněte na www.tesari.cz

Celá reference >

Webová prezentace apelbyconnect.com

Pro mezinárodní společnost Apelby Connect zabývající se poradenstvím v oblasti obchodu jsme vytvořili responzivní web.

Celá reference >

Kontaktujte nás

Máte-li zájem o webovou prezentaci od nás, kontaktujte nás prosím zde:

E-mail: info@tovarna.cz

Telefon: +420 604 209 876

(Daniel Handl)