Reference – Propagační materiály

Blok pro Codman NPH

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli kampaň, v jejímž rámci jsme realizovali blok pro prezentaci produktů firmy.

Celá reference >

Pozvánka na akci Codman NPH

Pro divizi Codman společnosti Johnson & Johnson jsme navrhli kampaň, v jejímž rámci jsme realizovali pozvánku na akci.

Celá reference >

Pacientské karty

Pacientské karty jsme navrhli pro potřeby našeho klienta Johnson & Johnson, s.r.o.. Karty jsou určeny pacientům, kteří je dostanou po zákroku.

Celá reference >

Reklama a brožura pro Corail

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme vytvořili propagační materiály pro prezentaci produktu Corail.

Celá reference >

Reklama, leták a manuál pro Brainlab Trauma

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme vytvořili propagační materiály pro prezentaci produktu Brainlab Trauma.

Celá reference >

Brožura pro produkt ASR

Provedlli jsme sazbu brožury produktu ASR pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o.

Celá reference >

Dopis partnerům pro OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Provedli jsme návrhy dopisu obchodním partnerům společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. Dopisy informují o nových službách společnosti, grafika je podána decentní formou a neruší vlastní sdělení. Navrhli jsme 2 varianty.

Celá reference >

Leták propagace služeb OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Pro účely prezentace společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. jsme navrhli leták, který slouží jako souhrn informací o činnosti firmy.

Celá reference >

Nabídka programu kurzu OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Pro účely prezentace společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. jsme navrhli nabídkový list, který slouží k představení ukázkového programu teambuildingových aktivit. Návrh jsme provedli ve 2 variantách.

Celá reference >

Nabídka služeb lanového centra OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o.

Společnosti OUTDOOR SOLUTIONS s.r.o. jsme navrhli nabídkový list, který podává informace o projektu lanových center. Nabídka je určená po hotely a ubytovací zařízení.

Celá reference >

Propagační leták pro CECOLEGNO s.r.o.

Klientovi CECOLEGNO s.r.o. jsme navrhli prospekt, který představuje činnost společnosti. Prospekt je zpracován ve velmi netradičním designu, je v něm kladen velký důraz na zobrazení referenčních projektů. Obrázky jsou doplněny informačním textem o společnosti.

Celá reference >

Leták pro BP Consult, s.r.o.

Společnosti BP Consult, s.r.o. jsme navrhli čtyřstránkový leták, který je určen pro propagaci firmy široké veřejnosti. Navrhli jsme jeho koncepční řešení. Cílem propagačního letáku je představit činnost společnosti a přimět čtenáře využít služeb společnosti, kdykoli bude potřebovat.

Celá reference >

Návrh reklamní kampaně pro Ethicon Endo-Surgery

Navrhli jsme reklamní kampaň a realizovali inzeráty a propagační materiály na podporu harmonického skalpelu pro Ethicon Endo-Surgery. Ethicon Endo-Surgery (EES), divize společnosti Johnson & Johnson, s.r.o., vyvíjí a dodává široké portfolio nejmodernějších chirurgických nástrojů a zdravotnické techniky pro účely minimálně invazivní a otevřené chirurgie.

Celá reference >

Corporate Identity pro BP Consult, s.r.o.

Pro společnost BP Consult, s.r.o. jsme navrhli logo a další propagační materiály. Společnost BP Consult, s.r.o. řeší projekty v oborech ochrany životního prostředí, ekologie a environmentálních škod a rizik, geologie a hydrogeologie.

Celá reference >

Brožura pro produktové informace Confidence

Pro divizi DePuy Spine společnosti Johnson & Johnson, s.r.o. jsme v rámci kampaně vytvořili informační brožuru.

Celá reference >

Grafický design pro ČHS

Se sdružením Český horolezecký svaz spolupracujeme v oblasti grafického designu. Toto občanské sdružení zastupuje přes 380 organizačních složek, které sdružuje horolezce, sportovní lezce a skialpinisty.

Celá reference >

Grafický design pro Retail Info, s.r.o.

Pro klienta Retail Info, s.r.o. jsme navrhli logo a další propagační materiály. Retail Info s.r.o. provozuje internetové stránky s online informacemi o nakupování v tradičních „kamenných“ obchodech ve střední Evropě.

Celá reference >

Grafický design pro WHITE LION GROUP, s.r.o.

Navrhli jsme společnosti WHITE LION GROUP, s.r.o. logo, další firemní propagační materiály a rovněž webovou prezentaci. Hlavní náplní společnosti WHITE LION GROUP je poskytování služeb v oblastech bezpečnosti, zejména strážních a ochranných služeb.

Celá reference >

Pozvánka na akce Expedium

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme navrhli pozvánku na akce Expedium.

Celá reference >

Program akce Expedium

Pro klienta Johnson & Johnson, s.r.o. jsme navrhli program akce na podporu produktu Expedium.

Celá reference >

Jednotný vizuálního styl pro EIDOS Reality

Na přelomu roku 2007/2008 jsme připravovali pro společnost EIDOS Reality celkovou corporate identity. Naším úkolem bylo zrealizovat kompletní prezentaci firmy od navržení grafické identity po technické zpracování webu a jeho nasazení na redakční systém WebRedie. Cíl této práce spočíval v jednotné image prezentačních médií.

Celá reference >

Návrhy polepů auto pro EIDOS reality

Společnosti EIDOS Reality jsme vytvořili návrh na polepy firemních aut. Návrhy jsou vytvořeny v souladu s CI, která je výsledkem naší práce.

Celá reference >

Corporate Identity pro DRILL B.S., spol. s r.o.

Společnosti DRILL B.S., spol. s r.o. jsme vytvořili logo a celkovou firemní identitu a provedli také rozsáhlý grafický design jejích propagačních materiálů. Postarali jsme se o všechny grafické výstupy a dbali jsme na jednotnost firemního stylu.

Celá reference >

Grafický design pro QUITT CORP., s.r.o.

Pro společnost QUITT CORP., s.r.o. jsme navrhli logo a jiné propagační materiály. Společnost QUITT CORP., s.r.o. podniká v oblasti finančního poradenství.

Celá reference >

Corporate Identity pro PEKLO II, s.r.o.

Pro společnost PEKLO II, s.r.o. jsme navrhli logo a firemní materiály do jedné corporate identity. Firma PEKLO II, s.r.o. disponuje více než 10letou zkušeností v oblasti vedení účetnictví a mezd pro podnikatele.

Celá reference >

Desky pro PEKLO II, s.r.o.

Desky jsou součástí CI pro společnost PEKLO II, s.r.o.. Vytvořili jsme grafický návrh desek podle šablony a zprostředkovali jsme postprodukci – tisk a vyražení. Účty tak můžete vložit do desek, a účetnictví už pro vás nebude peklo!

Celá reference >

Leták pro PEKLO II, s.r.o.

Společnosti PEKLO II, s.r.o. jsme navrhli leták, který propaguje portfolio jejich služeb. Leták je navržen v souladu s celkovou CI.

Celá reference >

Reklamní leták pro Český horolezecký svaz

Leták vytvořený pro Český horolezecký svaz podává informace o činnosti svazu. Leták určen pro neangažovanou veřejnost, zájemce o členství a donátory.

Celá reference >

Kontaktujte nás

Máte-li zájem o vytvoření propagačních materiálů, kontaktujte nás prosím zde:

E-mail: info@tovarna.cz

Telefon: +420 604 209 876

(Daniel Handl)